

Southwest District Resource Advisory Council Sheep Grazing Sub-Committee Meeting Agenda - March 14, 2023

Part One: Framing the Issue

BLM Uncompahgre Field Office, 2465 S. Townsend Ave., Montrose, CO or join virtually via Zoom:

https://blm.zoomgov.com/j/1605529017?pwd=VmFNTHIzVUZvTW5PSGdaMnI5MmI2QT09

10:00 a.m.	MEETING BEGINS: Opening Remarks [10 minutes]
10:10 a.m.	Introducing the Challenge: Issues associated with Domestic Sheep Grazing in Bighorn Habitat [40 minutes]
10:50 a.m.	Procedural Side: BLM Grazing Requirements and NEPA Process [20 minutes]
11:10 a.m.	Perspectives: The Issue from Various Points of View [50 minutes]
NOON	LUNCH [40 minutes]
12:40 p.m.	Reconvene
12:45 p.m.	Public Comment Period [30 minutes]
1:15 p.m.	Perspectives (continued, if necessary) [15 minutes]
1:30 p.m.	Open Discussion: Dialogue between Sub-Committee and Speakers [25 minutes]
1:55 p.m.	Closing Remarks [5 minutes]
2:00 p.m.	ADJOURN